1 марта 2017 Акимовка 230  0 

Шкільний конкурс-фестиваль української пісні, української музики


У нашій школі протягом цього навчального року майже на всіх відділах уперше відбувся яскравий фестиваль-конкурс української пісні, української музики. Цей фестиваль ми впровадили для пропаганди та розвитку української національної духовності, пізнання історичного минулого, розвитку української пісенної творчості, виховання любові до української культури та мистецтва, підтримки творчості наших викладачів та вихованців.

І першими розпочали цей фестиваль під гарною назвою «Лунає пісня українська…» викладачі та вихованці відділу класичного та естрадного сольного співу. Репертуар пісень був дуже різноманітним — це і українські народні пісні, пісні українських композиторів, пісні про нашу могутню Україну, про маму та інші. Крім яскравих виступів, учнів, викладачі Іотова Л.В., Трифонова С.М., Карасевич О.В. підготували дуже цікаві повчальні матеріали, сценарій, демонстрували свої сольні номери та у складі учнівських ансамблів.

У лютому ми провели цей фестиваль на відділах фортепіано та на відділі народних інструментів, де ведучими були Карстіна Н.Р. та Аненко М.М. Також слухачі почули цікаві пізнавальні факти про українську музику, яка вона багата та чудова, про українських композиторів. Виступи учнів на фортепіано, скрипці, акордеоні, на гітарі були різноманітні та цікаві. Дуже вразили слухачів виступи викладачів школи — Козиненко І.Ю. та Опікунової Ю.А.

Особливо хочеться відмітити яскраві виступи таких учнів, як Федосєєва Катерина, Лахтіна Поліна, Харченко Дар’я, Тюлягін Марк, Коміссаров Андрій, Фомінова Міла (викл. Іотова Л.В., конц-р Опікунова Ю.А.), Бабенко Марія (викл. Колесник О.Л.), Грешнікова Ольга, Свіргун Михайло (викл. Опікунова Ю.А.), Заєць Кіра (викл. Карстіна Н.Р., Трифонова С.М.), Пітюкін Гліб, Захарян Діана (викл. Карасевич О.В.), Бєлокопитов Євген, Осовська Марина (викл. Трифонова С.М.), Кириченко Микита (викл. Аненко М.М.), Овчаренко Данило (викл. Дружинін Є.Г.), Галушков Влад (викл. Харечко В.П.).

Директор школи Водоп’янов В.М. та заступник директора з навчально-виховної роботи Карасевич О.В. усіх вихованців нагородили грамотами та цінними подарунками. Бажаємо успіхів та творчого натхнення учням нашої школи та їх викладачам!

О. КАРАСЕВИЧ, заступник директора з навчально-виховної роботи Якимівської ДМШ


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.