24 марта 2017 Район 71  0 

Православ’я


22 березня, у середу четвертого тижня Великого посту, Якимівський благочинний округ  із архіпастирським візитом відвідав Преосвященніший Єфрем, єпископ Бердянський та Приморський, який здійснив Божественну Літургію Предосвячених  Дарів у Свято-Нікольському храмі смт Кирилівка.

На порозі тамтешнього храму єпископа Єфрема хлібосольно, із квітами та щирими посмішками зустрічали парафіяни та гості церкви.

Разом із Владикою у богослужінні взяли участь благочинний Якимівського  церковного округу, настоятель храму смт Кирилівка Димитрій (Журавель), і духовенство Якимівського та Приазовського округів. Богослужіння супроводжувалося гарним голосним співом.

Після сповіді наші земляки здійснили таїнство причастя. Разом із священиками парафіяни вознесли Отцю нашому молитви за Україну, за мир та спокій у ній та за припинення кровопролиття. По закінченні Літургії священнослужителі здійснили славлення і поклоніння Животворящому Хресту Господню. Єпископ Єфрем привітав усіх присутніх із серединою Великого посту та благословив кожного.

Ірина МАРЧЕНКО

фото автора

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.