31 марта 2017 Страна 127  0 

«КиївДенс» — свято танцю


У період з 25 по 26 березня в м.Київ відбувся міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «КиївДенс» — справжнє свято танцю, на який було запрошено хореографічний колектив «Восторг» Якимівської дитячої музичної школи у складі: Бабаєва Крістіна, Букша Даріна, Вознюк Вікторія, Волобуєва Наталія, Деменко Діана, Есіна Віолетта, Євдокимова Марія, Іваненко Анна, Калініна Валерія, Кемалова Лілія, Кідалова Валерія, Мельник Аліна, Мунтяну Кіра, Пилипенко Кіра, Поздняков Єгор, Позднякова Марія, Сімченко Олена, Станкова Ангеліна, Федорова Ванда та керівник Безязична Світлана Михайлівна. І, як будь-яке свято, фестиваль подарував нашим дітям безліч вражень і позитивних емоцій. А також порадував своєю гостинністю і красою старовинний, але вічно прекрасний Київ.

Хореографічний колектив «Восторг» є призером багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Не став винятком і «КиївДенс». Здобутком колективу на цьому конкурсі стали два перших и одне третє місце.

Участь наших дітей у цьому святі танцю відбулась завдяки таким небайдужим людям як Народний депутат України Валентиров С.В., генеральний директор ПП «Аскон» Новіков Г.В., директор ТОВ «Акімжилсервіс» Субботін В.О., приватний підприємець Цап В.Д., приватний нотаріус Уколов С.А. Це люди, яким притаманна глибока повага до традицій і звичаїв народу, істинний патріотизм, чуйність по відношенню до дітей. Вихованці та їхні батьки, керівник колективу «Восторг» щиро дякують усім, хто відгукнувся на наше прохання про допомогу.

Г.ЄВДОКИМОВА


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.