28 марта 2017 Страна 417  1 

Гордість твоя, Якимівський край


Нещодавно у Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Місто Лева 2017». У змаганнях, які проходили у  Палаці Культури ім.Гната Хоткевича, брали участь і учні КЗ «Якимівська дитяча музична школа» — хореографічний колектив «Непоседы» (керівник Димська Ірина Станіславівна).

Вихованці нашої школи посіли I місце у номінації «Сучасна хореографія» (Перша вікова категорія). Бажаємо успіхів, творчого натхнення та перемог учням нашої школи та їхнім викладачам!

В.Водоп’янов, директор КЗ «Якимівська дитяча музична школа»

***

З 17 по 19 березня у Львові тривав Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв « Місто Лева» у Міському Палаці Культури імені Гната Хоткевича.

На цей конкурс був запрошений і танцювальний колектив «Непоседы», учні Якимівської дитячої музичної школи хореографічного відділення: Гомонюк Дар’я, Істратова Іванна, Мілосердова Олеся, Русановська Дар’я, Трусова Поліна, Хавільова Мирослава, Шабанова Ганна, Шевченко Дар’я, та їхній керівник, досвідчений викладач Димська Ірина Станіславівна.

Цей фестиваль зібрав таку величезну кількість учасників, що журі працювало зранку і до пізньої ночі, оцінюючи виступи конкурсантів. Окрім представників України, змагались діти з Польщі, Росії, Румунії. Однією з багатьох позитивних особливостей «Міста Лева» є пряме оцінювання колективів одразу після виступу за 10-бальною шкалою, тільки потім складається рейтинг і розподіляються місця у кожній номінації.

«Непоседы» вперше брали участь у цьому конкурсі. Боролись наші юні танцюристки у першій віковій категорії, жанр «сучасна хореографія». Незважаючи на свій досвід та чималу кількість перемог, всі ми дуже хвилювались та переживали. Але, налаштувавшись тільки на перемогу, наші «Непоседы» показали зі сцени Палацу Культури всю свою майстерність, виконавши дружно та злагоджено танці «Капітошка» і «Зозуля».

А після виступу, у суботу 18 березня, можна було по-справжньому насолоджуватися красою Львова та спільно проведеним часом. Батьки подарували дівчаткам екскурсію містом. Особливе вражання на все життя залишив Національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької. А підсумковий день — неділя — не розчарував! Ура! «Непоседы» здобули перше місце! Радості не було меж!

Звичайно, ця поїздка стала можливою завдяки батькам, які беруть на себе всі витрати на проїзд, проживання, харчування, пошив костюмів. Але це ж наші діти, вони наша гордість, наше майбутнє!

Бажаємо нашім «Непоседам» та їхньому наставнику Ірині Станіславівні доброго здоров’я, успіхів та нових перемог!

Від імені батьків, Ю.Трусова


  1. Дмитрий:

    Молодцы !!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.