27 февраля 2017 Акимовка 79  0 

Відділ освіти, молоді та спорту інформує


З метою спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, визначення кращої сім’ї для участі у обласних змаганнях, у спортивній залі НВК «Якимівська гімназія» у рамках 1-ої спартакіади серед педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів району та працівників відділу освіти, молоді та спорту 17.02.2017 р. пройшли змагання «Мама, тато, я — спортивна сім’я!». У змаганнях взяли участь 9 команд. За результатами 4 естафет, які включали в себе різноманітні конкурси: «Мисливство», «Різноманітний спортсмен», «Слалом», «Єралаш»: ІІІ місце посіла команда відділу освіти, молоді та спорту (сім’я Романенко); ІІ місце — команда Ленінської ЗОШ (сім’я Коникових) та Чорноземненської ЗОШ (сім’я Рижанкових), І місце та право відстоювати Якимівський район на обласних змаганнях виборола команда НВК «Якимівська гімназія» (сім’я Костандових).

Батьки та діти показали, що дружна, згуртована, любляча родина може досягти поставленої мети.

За підтримки голови районної профспілки працівників освіти  Климової Галини Федорівни кожній родині, яка брала участь у змаганнях, подаровані солодощі та набори для малювання.

***

18.02.2017 р. у м.Приморськ відбулися змагання відкритої обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?» з волейболу серед юнаків.

У змаганнях взяли участь 14 команд області. Збірну команду Якимівського району склали учні НВК «Якимівська гімназія» та Радивонівської ЗОШ. Ігри пройшли за коловою системою. Якимівський район за результатами змагань посів 7 місце. Це був перший вид змагань з чотирнадцяти, які входять до спартакіади школярів. Збірна команда серед юнаків висловлює подяку депутатам районної ради В.Я.Макарику та О.В.Чкану допомогу, за надану для відрядження і участі у змаганнях.

***

25.02.2017 р. у спортивній залі Якимівської ЗОШ №2 о 9:00 відбудуться фінальні змагання з волейболу серед чоловічих команд: «Таврія» (Новоданилівська сільська рада), «Вовкодав» (Давидівська сільська рада), «Сокіл» (Шелюгіська сільська рада) та команда ДЮКФП. Усіх бажаючих запрошуємо підтримати свої команди.

В.КОСТИШАК

Методист РМК


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.