17 января 2017 Акимовка 30  0 

Віддане тобою — все одно твоє! Відтепер ще й благодійні обіди!


Під такою назвою у кінці минулого року у райцентрі стартувала благодійна акція допомоги людям, які у силу різних обставин потрапили у складні життєві умови. У перші дні акції наші земляки активно відгукнулися на заклик ГО «Якимівська світлиця», і благодійний стіл у «Манго» практично не пустував: то враз наповнювався, то так же швидко порожнів. Приємно було усвідомлювати, що не зачерствіли серця оточуючих, і можемо навіть у наш непростий час підтримати один одного, бо «від суми», як то кажуть, не зарікайся.

Однак останнім часом все частіше і частіше стіл стоїть порожнім. Все частіше наші земляки, які користувалися пожертвами односельців, повертаються із магазину без благодійного хліба… Невже вичерпалися запаси доброти і настільки збідніла рука благодійників?..

Щиро сподіваюся, що гуртом ми зможемо допомогти ближньому саме зараз, у зимовий період, бо влітку людям із категорії нужденних теж стане легше себе прогодувати.

Віддане тобою — все одно твоє, бо повернеться кожному по діяннях його!

Одним із перших, хто відгукнувся на ситуацію, що склалася, став молодий настоятель Свято-Казанського храму протоієрей Димитрій. За його ініціативою У Свято-Казанському храмі смт Якимівка, починаючи з Дня пам’яті великомучениці Тетяни (25 січня 2017 року), щосереди з 11-ої до 12-ої години на подвір’ї храму будуть організовані БЛАГОДІЙНІ ОБІДИ для осіб, які потрапили у складні життєві умови.

БЛАГОДІЙНІ ОБІДИ проводитимуться у зимовий період, — повідомив редакції отець Димитрій.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.