10 января 2017 Район 26  0 

Смертність у районі у 2,6 рази перевищила народжуваність


Якимівським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану  Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області було підбито підсумки роботи за 2016 р.

За 2016 рік складено актових записів за видами: про народження — 137 (по району — 225), про смерть — 310 (по району — 584), про шлюб — 75 (по району — 134), про розірвання шлюбу — 26 (у т.ч. за рішенням суду — 5), кількість проставлених у актових записах про шлюб відміток про розірвання шлюбу на підставі рішень судів — 61, про зміну  імені — 25, поновлено актових записів — 13 (у т.ч. про народження — 13).

За несвоєчасну реєстрацію народження дитини у 2016 р. складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення батьків за несвоєчасну реєстрацію народження дитини

Під час особистих прийомів керівником відділу було прийнято 279 громадян, яким надано консультації та роз’яснення з питань чинного сімейного законодавства.

Найпоширенішими іменами серед новонароджених хлопчиків у 2016 році є імена Богдан, Дмитро, Матвій, Олександр, серед дівчат — Марія, Софія, Поліна, Юлія.

Серед імен новонароджених дівчат незвичні для нашого вуха — імена Джаннат, Гулізар, Ніяра, незвичні для нашого вуха імена новонароджених хлопчиків — Амір, Алі, Ісмаіл, Смаіл, Шамал.

Працівники Якимівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області від усього серця вітають усіх немовлят і бажають міцного здоров’я, люблячих батьків, а також турботливих бабусь та дідусів.

М.В. Гнєдашева, начальник Якимівського районного РАЦСу.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.