13 января 2017 Акимовка 113  0 

«Щедрий ранок» у дружньому колі


Сьогодні у актовій залі Якимівської ЗОШ №1 відбулася родинна розважально-пізнавальна програма «Щедрий ранок», організована будинком дитячої та юнацької творчості. Через вікторини, народні ігри та майстер-класи педколектив БДЮТ ознайомив дітей із традиціями зустрічі Нового року та Різдвяних свят у різних областях України. Участь у заході взяли дітки із Якимівки, Мирного та Радивонівки, на жаль, через складні погодні умови не змогли відвідати ранок вихованці з інших населених пунктів району.

Привітати учасників заходу — дітей та їхніх батьків — прибули запрошені гості: заступник голови райдержадміністрації В.Сєводнєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту І.Водоп’янова і начальник відділу культури Т.Нічебай.

Вихованці різноманітних гуртків БДЮТу (керівники секцій: О.Рогова, М.Пономаренко, О.Перев’язко, О.Коваленко та О.Бабкіна) отримали почесні грамоти за призові місця, зайняті у районному етапі обласного конкурсу «Космічні фантазії». О.Глибіна, Д.Динчева, Д.Шумило, І.Кобзар, С.Кутікова та Є.Коваленко, чиї роботи здобули призові місця, також отримали грамоти.

Директору БДЮТу О.Роговій Вячеслав Петрович вручив три намети для участі у Всеукраїнській туристично-патріотичній грі «Джура».

Далі відбулася чудова, цікава та, головне, пізнавальна програма. Дітки разом із своїми керівниками гуртків водили хороводи, відгадували загадки, грали та брали участь у майстер-класі з виготовлення українського народного оберегу ляльки-мотанки.

На завершення святкового заходу кожна присутня дитина отримала приємні солодкі подарунки та поласувала смачною кутею.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.