5 января 2017 Акимовка 52  0 

Різдвяний турнір від нардепа


Сьогодні у Якимівці стартував Різдвяний спортивний турнір під патронатом народного депутата України С.В.Валентирова. Третій рік поспіль на зимових канікулах учнівська молодь змагається з шести видів спорту: шахи, шашки, футбол, волейбол, жим штанги лежачи та настільний теніс. Цього року першими стартували юні шахісти — вихованці дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки.

Перед початком змагань шахістів і їхніх наставників привітав помічник народного депутата Г.В.Подольний, який вручив учасникам змагань пам’ятні вимпели від народного депутата, та начальник відділу освіти, молоді та спорту І.В.Водоп’янова.

За результатами змагань переможцями у молодшій віковій групі (учні 1-5 класів) стали брати Андрій та Миколка Сисолятіни — вони розділили між собою перше та друге місця, третє виборов Олексій Бухтіаров. У старшій групі переміг Георгій Сисолятін, у трійці лідерів Кирило Захарян та Максим Островський (відповідно). У нагороду за високий рівень підготовки переможці отримали медалі і грамоти за підписом народного депутата України С.В.Валентирова.

Тетяна БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.