10 января 2017 Район 17  0 

Радість — у кожну родину!


Кінець 2016 року виявився неприємним і невеселим для дітлахів Ленінської ЗОШ (як і для багатьох школярів району), бо їх захопив у полон злий і підступний грип. Замість розваг на вулиці, ігор, конкурсів, веселих хороводів під ялинкою малеча змушена була лежати вдома і лікуватися.

Дізнавшись від сороки, яка носить новини по лісу, що дітки у селі Мирному дуже чекають Новорічних свят, діда Мороза, Снігуроньку та інших казкових героїв, дід Мороз прийняв рішення: «Треба поспішати! Збираємось в дорогу, але спочатку запорошу села сніжком для настрою Новорічного».

І ось біля школи вже ціла ватага казкових героїв, які на санчатах поспішають до кожного маленького мешканця села Мирного. Баба Яга зі своїм вірним Чорним Котиком стережуть подарунки, дід Мороз все тримає під контролем, а Снігуронька перевіряє список осіб, яких обов’язково потрібно відвідати, щоб ніхто не залишився на Новий рік без уваги діда Мороза.

Ось таке свято 30 грудня влаштував своїм учням, які через карантин не змогли відвідати шкільну ялинку, педагогічний колектив Ленінської ЗОШ. Казкові герої розіграли невеличку виставу у кожному дворі, де є діти. Малеча і батьки були приємно здивовані. Подарунки солодкі отримали, емоції, новорічний настрій — чудові! А ще Баба Яга грип і ГРВІ зачарувала і наказала відступити! Тож тепер, сподіваємось, всі будуть здорові! Із Новим роком і Різдвом, любі мешканці села Мирне!

Також хочеться привітати із Новорічними і Різдвяними святами небайдужих людей, які надали подарунки як офіційні спонсори діда Мороза! Це давній і шанований меценат Ленінської ЗОШ Олександр Вікторович Чкан, ПП «Мотлич» та Овченкова Л.В.

 Дай Боже вам любові і тепла,

Добра в сім’ї і затишку в оселі,

Щоб щастя світла музика текла

В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Хай здійснює бажання рік новий,

Хай ваше підприємство процвітає,

З чудовим святом, радості і мрій

Ми щиро і сердечно вас вітаєм!

Н.Арестенко


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.