20 января 2017 Район 92  0 

Приємні подарунки дітям


За всю історію існування Атманайської школи не було такого випадку, щоб до дітей не прийшов Дід Мороз. У цьому році йому завадив карантин, на його довгому шляху трапилася маленька, шкідлива «бактерія грипу». Але подарунки, які підготували дорослі, дочекалися дітей. Як тільки школярі повернулися після зимових канікул, у школі їх чекав великий сюрприз – свято, тривалість якого — 10 хвилин перерви. 17 січня завітав до нас обласний депутат Шевченко Г.М., від себе і від імені голови райдержадміністрації Правосуда О.Є привітав з Новим роком і побажав миру, злагоди, добра. Геннадій Миколайович привіз усім дітям солодощі та подарунки для дітей – інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей. Окремо передав  у нашу атманайську «Зелену садибу» жаданий для всіх нас і д дорослих і дітей гончарний круг. Влітку мешканці села та гості матимуть можливість випробувати себе в гончарському ремеслі. Голова сільської ради Сажнєв І.С. озвучив рішення сесії про надання фінансової допомоги школі в розмірі 200 000грн, які будуть направлені на утеплення приміщення школи, харчування учнів 1-5 класів, ремонтно — мастильні матеріали для шкільного автобуса та придбання навчальних матеріалів для дітей з особливими потребами.

Здивуванню не було меж у дітей початкових класів, коли вони отримали 4 м’ячі (футбольні і волейбольні), три види доміно, будівельні кубики, два різновиди мозаїки, настольні ігри, лото, конструктори, повітряні кульки, гуаш. Все це доповнювали мандарини, яблука, шоколадні цукерки! Велика дитяча вдячність нашім фермерам: Гороховському С.О., Гороховському О.О., Чикіну М.В., Чкану О.В., Федоренку Ю.В., Власюку В.Д., Шакалову О.Р. , Раковському С.В. Директор АО «Атманай» Галицький С.О. передав кожному учневі школи солодкий подарунок «Зимова хатка», а учні 1 інклюзивного класу отримали ще й подарунки від Благодійного фонду Порошенко.

Солодощі, солодощами, але для покращення освітніх послуг і навчання дітей за підтримки районної державної адміністрації і районного відділу освіти школа отримала 16 новітніх сучасних комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням, принтер, 5 м’ячів. За увагу, турботу і доброзичливе ставлення учні школи віддячили гарною піснею «Ми діти України» у виконанні вокальної групи «Барвінок», пообіцяли, що в Новому 2017 році вони будуть навчатися ще старанніше і наполегливіше, тим паче, що дорослі цьому посприяли.

Г.Карабут

вчитель Атманайської ЗОШ

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.