4 января 2017 Район 101  0 

Подорож до зимової казки


Зимовим суботнім ранком учні Чорноземненської школи поїхали на новорічну казку до міста Мелітополя. Кожен учень був в очікуванні якогось дива, адже це перша їхня подорож на свято ялинки.

Ми прибули до центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, де нас зустріли та провели у кімнату. Діти мали змогу привести себе до ладу, кожен вбрався у свій образ і ми поспішили на зустріч казці.

І ось настав довгоочікуваний сюрприз — ми всі перенеслись до зимової казки разом із неймовірними акторами. Кожна дитина, кожна доросла людина сиділи затамувавши подих. У казці дуже всіх вразили Снігова Королева, Снігуронька, звірі, а найдивовижнішим було Відерце, роль якого виконувала директор центру Кот Тетяна Володимирівна і своєю грою дарувала гарний настрій усім присутнім. Всі спостерігали за діями героїв та переживали разом із ними, усміхалися, раділи.

Після казки з’явився Дід Мороз із новорічними подарунками та новорічними іграми. Дітлахи кружляли у хороводі, танцювали зі звірятами, повторювали різні вправи. Наостанок Дід Мороз та Снігуронька роздали солодкі подарунки та зробили фото на пам’ять.

Діти були дуже раді після таких пригод, але потрібно було їхати далі.

Із центру ми вирушили на площу Перемоги, де стояла головна ялинка міста. Вона вабила нас своїми іграшками, вогниками. Біля неї всі захотіли сфотографуватися на згадку. Надивившись на красуню, ми вирушили до грузинського ресторану «Хінкальня». Діти прийшли на майcтер-клас, де власноруч зробили собі кожен свій хачапурі. Вони місили  тісто, розкатували його та клали начинку всередину. І ось принесли смаколики. Дітлахи їли їх із задоволенням, і кожен радів своєму шедевру.

Так час непомітно промайнув і потрібно було збиратися в дорогу. В автобусі було чутно, як діти ділилися враженнями один із одним, як гарно пройшов день. Кожен з них хотів повернутися до тих пригод, які запам’яталися на все життя..

Н.Чудакова, член батьківського комітету


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.