18 января 2017 Район 75  0 

Почуття, непідвладне часові


Кохання — найпрекрасніша річ у світі. Навряд чи із цим можна не погодитись. Різні літературні твори та художні фільми постійно нав’язують нам цю думку. Людям подобається не тільки відчувати таке казкове почуття, а й дізнаватися про романтичні історії щасливих пар. Особливо цікаво та приємно, якщо хтось із знайомих або рідних змогли не просто покохати, а й зберегли любов протягом усього життя.

Мої бабуся Ніна Савеліївна та дідусь Петро Петрович наприкінці січня відзначатимуть п’ятдесят першу річницю весілля. Вони познайомилися ще зовсім молодими: вона навчалася у школі, а він служив у армії. Запримітили один одного, будучи гостями на весіллі спільних знайомих. Згодом почали спілкуватися. Минав час, а зацікавленість лише зростала. Бабуся поїхала навчатися до технікуму в інший район, а дідусь, повернувшись з армії, почав працювати у рідному селі. Він дуже хвилювався з приводу того, що після завершення навчання її можуть перерозподілити за місцем роботи далеко від дому. Йому не хотілося втрачати дорогу серцю людину і він запропонував одружитися. Вона, теж будучи закоханою, погодилася вийти заміж. Так з’явилася щаслива родина Борох, адже, навіть відсвяткувавши золоте весілля, вони продовжують любити.

Завітавши у гості, розумієш, що у їхній оселі панує кохання, яке не знищити якимись негараздами або проблемами. Тут завжди охайно прибрано, смачно пахне, відчувається спокій та затишок. Бабуся із дідусем усе роблять разом. Спостерігаючи, як вони навчилися підтримувати одне одного, мрієш, щоб кожна людина на світі знайшла того, з ким прагнутиме провести життя.

Н. Дуденко

Шановні читачі!
До Міжнародного дня сімї, кохання та вірності, який відзначатиметься 15 травня, редакцією «Слова»оголошено конкурс творчих робіт серед передплатників «Золото найвищої проби».

Запрошуємо передплатників «СТ» до напсиання творів про історії кохань подружжів, що уже відсвяткували 50-річчя спільного життя або цю щасливу дату відзначатимуть у 2017 році.

Автор кращої роботи отримує у подарунок СМАРТФОН


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.