10 января 2017 Акимовка 20  0 

На головній сцені району — святковий рок-концерт


Нечасто на головній сцені району можна почути кавери на пісні популярних рок-виконавців української та зарубіжної естради. Але минулої п’ятниці, напередодні Святвечора, завдяки відомому і вже улюбленому якимівцями колективу «Lun4», це стало можливим. Протягом півтори години глядачі мали можливість насолодитися рок-композиціями «Океану Ельзи», Скрябіна, зарубіжних рокерів, а також авторськими піснями «ланчів».

Завдяки живому спілкуванню лідера колективу Анни Орманжи із глядачами, у залі панувала тепла та дружня атмосфера. Шанувальники «ланчів» не змогли всидіти на місці і часто пускалися в танок, при цьому не забуваючи робити селфі, аби не лише мати у себе згадку про цей захід, а й щоб потім взяти участь у розіграші приємних призів від спонсорів концерту.

Крім вже згаданого колективу, на сцені районного будинку культури також виконав кілька пісень ще один місцевий гурт «Sunrise», до складу якого входять вихованці Якимівської дитячої музичної школи. Досить тепло та гучними оплесками глядачі зустріли нашого земляка, музиканта Георгія Сокола, який на гітарі виконав оригінальну акустичну композицію.

Радує, що місцева молодь має прекрасну можливість самореалізуватися та продемонструвати свій талант широкому загалу! І, що не менш важливо, зал був практично повний! Відвідати довгоочікуваний концерт шанувальникам серйозної музики не завадив ні невпинний дощ, ні бруд, ні мокротиння.

До речі, серед тих, хто відвідав п’ятничний святковий концерт, були помічені знані музиканти з Якимівки та Новоданилівки, приїхали навіть гості із сусіднього Мелітополя. А це означає, що подібного роду заходи нашому селищу вкрай необхідні, і проводити їх варто якомога частіше!

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.