2 декабря 2016 Район 52  0 

Я — звичайна людина


dsc_0914Одразу два професійних свята — День Збройних сил України та День місцевого самоврядування (7 грудня) — днями відзначатиме наш земляк, старший сержант 23-го мотопіхотного батальйону територіальної оборони, Чорноземненський сільський голова Андрій Ягнич.

Свого часу він не вагаючись став на оборону рідної держави і також без вагань прийняв пропозицію земляків очолити сільську раду.

  • Хотілося щось змінити, покращити, розбудити людей, — поділився Андрій Михайлович із журналістами думками щодо свого головування радою.

Ініціативу очільника ради без вагань підтримали мешканці громади. З допомогою директора КП «Надія» В.Шанцева вирішена головна проблема сіл — повністю замінено водовід у Чорноземному та здана в експлуатацію свердловина у с.Петрівка. На черзі — водовід села Шевченко. У планах — будівництво дитячих майданчиків у кожному селі ради, заміна вікон клубу, проведення опалення. Андрій Михайлович сподівається, що ці задуми будуть реалізовані. А взагалі роботи вистачає, тож наш співрозмовник й трудиться не покладаючи рук.

Напередодні Дня Збройних сил України наш земляк із гордістю згадує військову службу, своїх побратимів, без упину розповідає про свій батальйон, про підтримку товаришів.

На сьогоднішній день на території сільської ради, очолюваної А.Ягничем, мешкає десять учасників АТО, які вже повернулися додому. Але і зараз на сході країни серед захисників суверенітету України є мешканці Чорноземненської сільради. Бажаємо їм провернутися живими!

Руслан БАЧУРІН

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.