9 декабря 2016 Акимовка 89  1 

Військова відзнака якимівського волонтера


dsc_0203Днями якимівський волонтер, який опікується проблемами та потребами 23-го мотопіхотного батальйону, Михайло Євгенійович Чишко з рук комбата відокремленого батальйону «Хотриця» підполковника Дмитра Герасименка отримав почесну медаль за активну волонтерську діяльність та небайдужість до потреб учасників антитерористичної операції. Дана нагорода була вручена нашому землякові з нагоди трьох свят — Всесвітнього дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування, адже М.Чишко не лише волонтер, а й колишній мер райцентру.

Як відомо, саме у складі цього батальйону боронять територіальну цілісність України більшість наших земляків. На жаль, серед загиблих у зоні АТО воїнів батальйону також є і наші солдати, імена яких назавжди увійшли у новітню історію не тільки району, а й усієї країни.

М.Чишка із такою подією привітали Якимівський селищний голова Микола Захаров і секретар ради Наталія Кузнєцова. Вони побажали йому міцного здоров’я і наснаги, а також щоб кожний шляхетний вчинок волонтера спонукав до дії інших, а люди, у свою чергу, щоб віддячували добром і повагою. Вітаємо Михайла Євгенійовича із відзнакою і ми!

Руслан БАЧУРІН

Фото автора

dsc_0210


  1. Руслан:

    Михайло Євгенович — справжня людина, патріот своєї землі, локомотив волонтерського руху Якимівського району. Заслуговує, перш за все, на людську вдячність та народну повагу

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.