2 декабря 2016 Район 240  0 

Відкрито меморіальну дошку учаснику АТО


dsc_0856Сьогодні на фасаді Охрімівської ЗОШ з’явилася меморіальна дошка колишньому учню школи, учаснику АТО, який поклав своє життя, захищаючи територіальну цілісність рідної держави, — Дмитру Лобову. У дворі навчального закладу зібралися школярі, вчителі, сельчани, гості, а також рідні, близькі, друзі та однокласники учасника АТО.

Дмитро був мобілізований у квітні 2014 року, після короткострокового навчання у складі бойового підрозділу 93-ої бригади прибув на територію Донецької області для участі у антитерористичній операції. Загинув хлопець у серпні того ж року під час виходу з Іловайського котла, поблизу с.Новокатеринівка.

Згадати його подвиг, висловити співчуття та щиру вдячність матері, рідним і близьким Дмитра прибули заступник голови райдержадміністрації (стажер) В.Сєводнєв, керуючий справами райради А.Пилипчук, учасник АТО, представник райвійськкомату Е.Дегтярьов, начальник відділу освіти, молоді та спорту І.Водоп’янова, директор історико-краєзнавчого музею В.Гнєдашев.

Почесне право відкрити меморіальну дошку Д.Лобову було надане його матері Людмилі та тітці Тетяні Пасіченко.

Пам’ять земляка усі присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до щойно відкритої меморіальної дошки.

Дошку своєму земляку, загиблому на сході країни, було виготовлено завдяки небайдужим охрімівським підприємцям: Ю.Тронь, О.Біличенку, В.Голяку, С.Корнєву та С.Чижиковському.

Р.БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.