20 декабря 2016 Страна 74  0 

СЕРЦЕМ ПОКЛИКАНІ ДО МИЛОСЕРДЯ


sdc13631-kopyyaНапередодні Дня святого Миколая до м.Маріуполь у розташування наших підопічних бійців 23-го мотопіхотного батальйону відправився святковий «міні-гумконвой». Його підготували та зібрали вихованці та працівники дитячих  садків смт Якимівка, учні та вчителі Розівської школи, сільгоспвиробники та працівники сільської ради. Не залишилися осторонь Якимівська РДА, Якимівська селищна рада та представники бізнесу. З особливим хвилюванням та трепетом передав привітання та подарунки своїм побратимам Чорноземненський сільський голова Ягнич Андрій. Супроводжувати благодійну місію (незважаючи на величезну зайнятість та надто складні погодні умови) виявив величезне бажання настоятель Свято-Казанського храму смт Якимівка отець Арсеній.

По прибуттю на нове місце дислокації бійців заступник командира батальйону  по роботі із особовим складом майор Вовк Сергій Анатолійович та психолог батальйону Алла Олексіївна Свириденко провели змістовну екскурсію по всіх приміщеннях, де розташовані спальні бійців, робочі кабінети, медчастина, їдальня та ін. Після ознайомлення отець Арсеній провів освячення приміщень, окропив воїнів святою водою та благословив кожного з них іконкою Божої матері. Священик також поспілкувався із бажаючими на  духовні теми. На завершення візиту він вручив воїнам подарунки від Якимівської громади, малюнки дітей із поздоровленнями з наступаючими святами — Святого Миколая, Новим Роком та Різдвом Христовим. Усі пакунки із печивом, пиріжками, яблуками, консервацією та іншими домашніми  смаколиками були дуже дбайливо та душевно оформлені надписами із побажаннями здоров’я, миру та Божого благословення. Коли бійці вивантажували подарунки, на очі не лише волонтерів, а і бійців наверталися сльози.

Командування батальйону, рядові військовослужбовці відповіли словами величезної вдячності за турботу, доброту та піклування якимівців про потреби  наших воїнів-героїв.

Особливо тепло слова вдячності звучали на адресу колективів та завідуючих ДНЗ смт Якимівка, голови Якимівської РДА Правосуда О.Є., Якимівського селищного голови Захарова М.І. секретаря Якимівської селищної Ради Кузнєцової Н.С., голови Розівської сільської ради Кофанової Т.М. та очолюваної нею громади, директора Якимівського заводу продтоварів Шахмаєва О.В., завідуючого аптекою Сидорова О.М., ФОП Маркіна В.М., ФОП Якимнюк Н.О., голови фермерського господарства «Якір» Парія В.П.- ці люди серцем покликані до милосердя.

Волонтер 23-го батальйону «Хортиця» Михайло ЧИШКО

P.S.  Наступний візит до воїнів планується напередодні Різдвяних свят. Якщо у Вас за покликом серця з’явилося бажання взяти участь у благодійній акції підтримки бійців 23-го батальйону, можете звертатися до Якимівської селищної ради (Кузнєцова Наталія Сергіївна, тел. 067-376-63-48), або безпосередньо до волонтера Чишка Михайла Євгенійовича, тел. 067-561-22-95 та 050-322-72-46.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.