9 декабря 2016 Акимовка 58  0 

Сергій Валентиров: Тільки разом із мешканцями ми благоустроїмо всі громади і наше життя!


dsc_0216Під час робочого візиту до Якимівського району народний депутат провів прийом громадян. До району нардеп прибув із помічником народного депутата Т.Г.Бутилкіною. Вони разом із головою райдержадміністрації О.Є.Правосудом, заступником голови районної ради К.Б.Ніконоровим та селищним головою М.І.Захаровим і помічником нардепа Г.В.Подольним спілкувалися із  відвідувачами.

Під час прийому народний депутат обговорив питання життєдіяльності двох рад — Таврійської і Якимівської. Очільники обох територій коротко охарактеризували стан поточних справ і серед інших підняли питання придбання дитячого майданчика для таврійської дітвори (Т.В.Зологіна) та питання зрушення із мертвої точки чорнобильського довгобуду у райцентрі (М.І.Захаров). Обидва звернення народний депутат взяв під особистий контроль. На місці дав доручення помічникам і прокоментував так: «До питання встановлення майданчика ми повернемося навесні. Але звертаю увагу на те, що доречно було б до моменту встановлення дитячої розваги силами місцевих жителів підготувати місце майбутнього встановлення. Треба відродити втрачені традиції спільних толок. У зв’язку із збільшенням запитів саме на дитячі майданчики нашою командою прийняте рішення, що встановлення наших подарунків мають стати завершальним акордом створених руками жителів парково-садових композицій для маленьких громадян України. Тільки разом із мешканцями ми благоустроїмо всі громади і наше життя!»

Стосовно райцентрівського довгобуду Сергій Валентиров пообіцяв допомогу у питанні лобіювання цього питання під час формування обласного бюджету на 2017 рік. Під час прийому були обговорені строки і об’єми відповідальності на найближчий час із піднятого питання. «Із готовим пакетом документів набагато легше «пробивати» будь-яке питання. Допомогу у перемовинах із представниками міністерства надзвичайних ситуацій гарантую. І впевнений, що на умовах співфінансування і збільшення житлового фонду представники обласних органів влади допоможуть у вирішенні питання добудови».

За допомогою у оформленні передплати спеціалізованих періодичних видань для колективу Якимівської ЗОШ №2 звернулася директор цієї школи О.Є.Подольська. Ветеран праці А.Ф.Строганцева піднімала питання розміру пенсійних доплат дітям війни і просила допомоги у отриманні одноразової виплати (500 гривень) Ощадбанком на поховання, які вона не може отримати уже роками. «Доплати всі пенсіонери із відповідним статусом отримують у розмірі 6,6%. Для конкретної особи це небагато, а у масштабах країни це мільйони гривень. У зв’язку із збільшенням мінімальної заробітної плати, будуть підвищені всі соціальні стандарти, у тому числі і пенсії», — так прокоментував народний депутат запитання пенсіонерки. А питання виплати на поховання вирішили на місці, надавши матеріальну допомогу запитувачці. За результатами виїзного прийому  матеріальну допомогу на лікування малолітньої дитини від народного депутата С.В.Валентирова отримала її мати. Багато доручень і завдань поставив народний депутат перед своїми помічниками на найближчий час стосовно допомоги мешканцю Якимівки А.Елісову у питанні отримання громадянства України. Всі фінансові витрати і юридичний супровід у консульстві Узбекистану пообіцяв взяти на себе.

Під час візиту у район народний депутат відвідав районний ЦНАП і високо оцінив об’єми і якість проведених ремонтних робіт та організацію процесу надання адміністративних послуг. Особисто оглянув процес реконструкції приміщення майбутнього управління соціального захисту населення на вулиці Пушкіна.

Під час перебування у Якимівці депутат завітав до дитячого садка «Топольок», де на минулому тижні були встановлені дитячі столи, які регулюються відповідно до зросту дитини, придбані за кошти із депутатського фонду. На зустріч із депутатом прийшли батьки — ініціатори звернення за допомогою до народного депутата, і завідуючі дошкільних закладів райцентру. До сліз розчулили народного депутата і всіх присутніх виступи чотирилітніх володарів навчальних столів із групи «Ромашка».

На зустрічі народний депутат підтримав ініціативу колективу редакції «Слова трудівника» про наступний творчий конкурс від «СТ» і погодився стати його меценатом. Слідкуйте за публікаціями. Скоро будуть оголошені умови нового творчого конкурсу.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.