27 декабря 2016 Акимовка 49  0 

Підсумкова прес-конференція очільника району


Вже вдруге за час своєї каденції наприкінці року голова райдержадміністрації О.Правосуд провів традиційну прес-конференцію, під час якої підбив підсумки року, що минає, та відповів на запитання журналістів і громадськості.

Перша частина заходу була присвячена інформуванню учасників зустрічі про стан справ у районі з питань соціально-економічного розвитку Якимівщини, про основні досягнення діяльності усіх гілок влади та найближчі плани щодо розвитку району.

Друга частина повністю складалася із запитань та відповідей. Зокрема присутніх у залі мешканців району цікавили питання розвитку спорту. На це очільник району відповів, що спорту приділяється особлива увага у його роботі, і повідомив про те, що наразі ведуться перемовини із Федерацією футболу України щодо можливості встановлення на районному стадіоні «Колос» ім.М.А.Горлача цілого комплексу — футбольного міні-поля зі штучним покриттям.

Окрім цього, піднімалися питання щодо каналізування мікрорайону «Опитна» та його ж освітлення; вирішення стану справ із так званим «чорнобильським» довгобудом; відкриття дитсадка у с.Радивонівка; розчистки промоїни, що з’єднує Молочний лиман та Азовське море; продовження газифікації с.Охрімівка. Журналісти із Мелітополя цікавилися питаннями стосовно розміру бюджету району на 2017 рік та вирішення проблеми із очисними спорудами у райцентрі.

На всі ці та багато інших питань О.Правосуд дав чіткі відповіді. Детальний виступ керівника району на вчорашній прес-конференції читайте у найближчому номері «СТ».

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.