4 ноября 2016 Район 48  0 

Вулиці Таврії із світлом!


dsc_0002Робота районного керівництва триває й по завершенні робочого часу. Ввечері цього вівторка голова райдержадміністрації Олександр Правосуд разом із своїм першим заступником Володимиром Горбанем відвідав село Таврія Новоданилівської сільської ради. На зустріч із очільником району зібралися активні мешканці села на чолі із депутатом райради, місцевим мешканцем Людмилою Кратковою та їхнім сільським головою Романом Селищевим.

У неформальній зустрічі поділилися враженнями від нещодавно введених в експлуатацію більше сорока вуличних ліхтарів, які з’явилися на трьох вулицях названого села. Наочно оцінивши якість вуличного освітлення (тому візит і був вечірнім), О.Правосуд розпочав діалог із селянами. Розповівши про деякі досягнення у роботі районної влади, поділився своїми найближчими планами. Разом вирішили попрацювати над вирішенням питання ремонту існуючої зупинки громадського транспорту та розглянути питання щодо встановлення нової зупинки для місцевих школярів.

В свою чергу мешканці Таврії щиро подякували очільнику району за турботу про їхній населений пункт, за світло на їхніх вулицях та висловили надію на подальшу копітку співпрацю.

Окремо голова адміністрації відвідав місцеву спортивну залу, в якій раніше була початкова школа. Під час несподіваного візиту О.Правосуда різними видами спорту (теніс, гирьовий спорт, легка атлетика та ін.) займалося щонайменше 25 молодих мешканців с.Таврія, що свідчить про велике бажання вести здоровий спосіб життя.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.