8 ноября 2016 Акимовка 71  0 

Відкрито виставку духовної книги


dsc_0275Цього понеділка, у день другої річниці з моменту відкриття першої і єдиної у нашому районі картинної галереї, відбувся великій захід, приурочений до трьох свят, які відзначаються 9 листопада, — Дня української писемності та мови, Всеукраїнського дня працівників культури та Дня пам’яті Нестора-літописця.

Перед присутніми зі словами вітань виступили заступник голови райдержадміністрації (стажер) В.Сєводнєв, керуючий справами районної ради А.Пилипчук та начальник відділу культури Т.Нічебай. За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва Якимівського району спільними грамотами райдержадміністрації і райради були нагороджені кращі працівники культурної галузі нашого району.

Також того дня була відкрита виставка, присвячена духовній книзі. Її відкрив директор районного історико-краєзнавчого музею В.Гнєдашев, а настоятель Свято-Казанського храму ієромонах Арсеній (Кравчук) детально розповів присутнім про духовну літературу. Зокрема священнослужитель ознайомив відвідувачів із такими важливими у православ’ї книгами, як Біблія, Псалтир, Лествиця, Правильник, Закони Божі та із багатьма іншими. Також кожен охочий мав змогу оглянути рідкі цінні старовинні православні книги, які були представлені на виставці.

Крім цього, на виставці також можна оглянути роботи володимирівської майстрині Ю.Радченко — вишиті ікони та видатні собори і храми.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.