4 ноября 2016 Область 39  0 

Почесне друге місце у збірної команди Якимівського району


img_1080Наприкінці жовтня Василівський фізкультурно-оздоровчий клуб «Таврія» приймав учасників першої обласної спартакіади серед сільських та селищних голів, голів районних рад та їх заступників. Спортивний захід був ініційований Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос» АПК України.

Змагання проводились із метою залучення сільських та селищних голів до активних занять фізичною культурою та спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи серед керівників органів місцевого самоврядування.

Десять команд з районів області прибули на змагання. Серед учасників змагань у складі своїх команд були присутні п’ять голів районних рад, вісім заступників, 63 сільських та селищних голови. На урочистому відкритті спортивного дійства учасників вітали голова Василівської районної ради Денис Калінін та голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков. Що ж до самих змагань, то вони проводились з чотирьох видів спорту: перетягування канату, шашок, настільного тенісу та паркового волейболу.

Першими вступили у боротьбу учасники з перетягування канату. Команда Якимівського району — Охрімівський сільський голова  Дєдушев Юрій, Вовчанський сільський голова Манаєв Сергій, Новоданилівський сільський голова Селіщев Роман, Чорноземненський сільський голова Ягнич Андрій  — у цих змаганнях посіла 4 місце. В особистій першості з настільного тенісу у чоловіків друге місце виборов голова Володимирівської сільради Азаренков А.М. У командній першості наші тенісисти (Володимирівський сільський голова Азаренков А.М. та Радивонівський сільський голова Паничева Н.Ю.) посіли 3 місце. У змаганнях з шашок представники нашої команди — Чорноземненський сільський голова Андрій Ягнич та Радивонівський сільський голова  Паничева Н.Ю. — також посіли 3 місце. На змаганнях з паркового волейболу без жодних шансів для суперника перемогу здобула команда Якимівського району у складі: Юрій Шило (голова районної ради), Андрій Азаренков (Володимирівський сільський голова), Анатолій Воробйов (Переможненський сільський голова), Андрій Ягнич (Чорноземненський сільський голова), Роман Селищев (Новоданилівський сільський голова).

За підтримки обласного управління молоді, фізичної культури та спорту всі призери в особистих змаганнях були нагороджені медалями та грамотами, а переможці в командних видах спорту — Кубками.

У загальнокомандному заліку, де враховувались три кращих результати з чотирьох видів програми, збірна команда Якимівського району зайняла почесне друге місце (голова районної ради Юрій Шило).

Завершилась обласна спартакіада сільських школярів під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?»- 2016

22-23 жовтня у місті Мелітополь змаганнями з гирьового спорту, в яких переможцями стали господарі майданчику, завершилась відкрита обласна спартакіада сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?, яку проводила Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос». У змаганнях взяли участь понад 60 гирьовиків з Мелітопольського, Приазовського, Оріхівського, Якимівського, Вільнянського та Запорізького районів. Переможці та призери у своїх вагових категоріях були нагороджені медалями та грамотами обласного товариства «Колос».

Протягом всієї спартакіади точилася запекла боротьба за перемогу між п’ятьма районами області: Приморським, Вільнянським, Василівським, Якимівським та Мелітопольським. Командна першість, згідно положення, визначалась за найменшою сумою очок у восьми видах спорту з чотирнадцяти проведених. У підсумку із результатом 17 очок переможцем спартакіади став Приморський район (голова райорганізації «Колос» Володимир Васильєв). Всього одним балом приморцям поступився Мелітопольський район (директор районної ДЮСШ Сергій Коротков), третю сходинку із 19 очками   посів Вільнянський район (голова СФОК «Колос» Ігор Пілявський). Тогорічний переможець спартакіади, команда Василівського району (голова ФОК «Таврія» Роман Білка), із активом у 21 залікове очко посіла четверте місце.  Якимівський район уперше за останні 5 років взяв участь у 12 видах спорту в залік спартакіади, де посів почесне 5 місце із 29 очками (голова районного спортивного клубу «Колос» Володимир Костишак). Загалом у змаганнях спартакіади взяли участь понад 2000 чоловік.

Відділ освіти, молоді та спорту


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.