8 ноября 2016 Акимовка 192  0 

НЕЛЕГКА ПРОФЕСІЯ — СОЦІАЛЬНИЙ ПРАЦІВНИК


Щорічно в Україні у першу неділю листопада відзначається день працівника соціальної сфери.dsc_0214 Це свято людей, які майже щоденно допомагають та діляться своїм душевним теплом із тими людьми, які найбільше його потребують — малозабезпечені та багатодітні сім’ї, самотні люди похилого віку, інваліди, діти-сироти. Вони дарують їм надію на краще, вчасно подають руку допомоги. Але працювати у цій сфері зможе не кожний, бо ця професія потребує вміння перейматися чужими проблемами.

З нагоди свята 4 листопада в актовій залі Якимівської дитячої музичної школи відбувся святковий концерт. Працівників соціальної сфери привітали голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд та заступник голови районної ради К.Б.Ніконоров. У своєму виступі О.Є.Правосуд відмітив, що від професіоналізму соціальних працівників, уміння реагувати на складну життєву ситуацію та знаходити потрібні слова залежить доля людей. Завдяки якостям, властивим працівникам даної сфери, жителі Якимівщини справляються із нелегкими життєвими обставинами.

Під час заходу за сумлінну працю та зразкове виконання службових  обов’язків спільними Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації були нагородженні найкращі працівники соціальної сфери, а від народного депутата України С.В.Валентирова керівникам та їхнім колективам були вручені невеличкі подарунки.

Із щирими привітаннями до присутніх винуватців свята звернулися директор центру зайнятості О.О.Маругін, начальник УСЗН В.В.Лукашин, які, в свою чергу, висловили подяку людям, які працюють, забуваючи про власні негаразди, із дня у день вирішують проблеми інших, та побажали усім соціальним працівникам терпіння та натхнення у професійній діяльності.

У цей святковий день соціальних працівників вітали не тільки урочистими промовами, а й гучними оплесками, піснями та танцями.

Ірина МАРЧЕНКО

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.