11 ноября 2016 Акимовка 62  0 

Нагорода за високий професіоналізм


dsc_0354У четвер, 10 листопада, перший заступник голови райдержадміністрації В.Горбань за дорученням голови РДА О.Правосуда привітав із ювілейним днем народження начальника Якимівської державної лікарні ветеринарної медицини І.Чумак. Представник районної влади привітав іменинницю зі святом та вручив грамоту за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Після офіційної частини заходу відбулася зустріч В.Горбаня із представниками трудового колективу держветмедицини та в.о.начальника управління Держпродспоживслужби М.Громихіним. Під час бесіди Володимир Олександрович поінформував присутніх про основні аспекти добровільного об’єднання територіальних громад району. Адже зараз відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території селища Якимівка проходять громадські обговорення добровільного об’єднання територіальних громад. Зустрічі із трудовими колективами вже відбулися у Якимівській ЗОШ №2 та гімназії, їх провели  голова райдержадміністрації О.Правосуд разом із головою районної ради Ю.Шилом та Якимівським селищним головою М.Захаровим.

Крім основних питань про об’єднання, очільник району відповів на численні запитання вчителів щодо соціально-економічного розвитку району, фінансової підтримки галузі освіти, впровадження енергозберігаючих технологій на території району. Він відмітив, введена в експлуатацію і успішно функціонує пілетна міні-котельня Якимівської ЗОШ №2. Це дало змогу забезпечити нормальний температурний режим в учбовому закладі. Також у даній школі ведуться роботи з заміни вікон на металопластикові.

Підготував Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.