17 ноября 2016 Акимовка 44  0 

На варті надійного зв’язку


dsc_0635Кожен рік 16 листопада працівники телебачення, радіо та зв’язку відзначають своє професійне свято. Галузь зв’язку та сфера інформатизації України налічують більше тисячі операторів зв’язку, 500 інтернет-провайдерів, 15 тисяч відділень поштового зв’язку, 10 профільних вищих навчальних закладів, які щорічно готують близько 30 тисяч фахівців у сфері телекомунікацій.

Напередодні чергового свята ми зустрілися із Юрієм Мірчевим — начальником станційно-лінійної дільниці №3 смт Якимівка Запорізької філії ПАТ «Укртелеком». Він коротко поінформував про основні завдання та особливості роботи 21-го співробітника їхньої організації та зазначив, що наразі є потреба у поповненні кадрів, бо не вистачає працівників технічних спеціальностей. Люди, навіть ті, які стоять на обліку у центрі зайнятості, просто не бажають працювати. Також, користуючись нагодою, він привітав увесь колектив зі святом та запевнив, що вони будуть докладати максимум зусиль задля забезпечення надійного телефонного зв’язку, мережі Інтернет та цифрового телебачення на території району.

Серед зв’язківців начальник виділив одну з найдосвідченіших співробітниць, яка протягом вже 30 років добросовісно виконує свої обов’язки — Костик Ніну Василівну — електромеханіка станційного устаткування електрозв’язку І категорії. Вона родом з Волинщини, після навчання у Львівському технікумі електрозв’язку за направленням приїхала до Якимівки. З тих пір Н.Костик віддано стоїть на варті надійного зв’язку у нашомуго районі.

Вітаємо усіх зв’язківців, поштовиків, радійників та телевізійників із професійним святом, бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та натхнення.

Руслан Бачурін

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.