11 ноября 2016 Акимовка 115  0 

Мова — це душа народу


i1nelbny

Щороку, 9 листопада, ми відзначаємо велике свято День української писемності та мови.
Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але ми впевнені, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова- це душа народу, а народ без мови – не народ», — говорив Володимир Сосюра.
Сьогодні ж стартував УІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської молоді імені Тараса Шевченка на базі Якимівського навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія».
У відкритті конкурсу взяли участь Пилипчук А.О. – керуючий справами Якимівської районної ради; Подольська О.Є. – голова постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, фізичної культури, соціальної політики і праці та охорони здоров’я; Водоп’янова І.В. – начальник відділу освіти та спорту Якимівської райдержадміністрації, представники всіх ЗОШ району.
Відкриттю конкурсу приурочено низку цікавих і змістовних заходів.
Щороку учні нашого району стають переможцями цього конкурсу на обласному і навіть на всеукраїнському рівнях. Тож бажаємо учасникам цікавих, легких завдань. Нехай перемагає найсильніший!

akimorg.gov.ua


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.