25 ноября 2016 Район 104  0 

День працівників сільського господарства по-горьківські


image2Осінь — прекрасна пора, яка несе із собою безліч професійних свят. Одне із них — День працівників сільського господарства, якого із нетерпінням чекають селяни. 18 листопада Горьківський БК гостинно зустрічав своїх жителів та наших дорогих і постійних гостей з навколишніх сіл. Багато чого бачили стіни нашого БК, здавалося б, всі концерти наших аматорів завжди зустрічалися вдячними глядачами на «ура», але такого ще точно не бачили. Яскрава декорація сцени приваблювала очі глядачів. Глядацький зал був переповнений так, що дійсно не було, де яблуку впасти. До нас завітали артисти з сусідніх сіл: Шевченко, Переможного, Чорноземного зі своїми найкращими номерами. З першої і до останньої хвилини концерту артисти зривали шквальну бурю аплодисментів.

До вітального слова був запрошений сільський голова Шпак В.К., який висловив щирі вітання і теплі слова вдячності сільським трударям, що є творцями народного добробуту. Ведучі нагадали історію розвитку нашого села, нашого радгоспу, згадали всіх тих, хто своїм трудом примножив багатство, приніс славу і розквіт нашому радгоспу. На сцену були запрошені найстарший та найповажніший фермер Коваленко В.А., голови фермерських господарств Шульга А.В., Миронюк А.М., Коваленко О.В., Бас Л.І., Шпак Н.О., Ганов А.В., Миронюк С.В., Богоніс А.Т., Рибалка В.О., Кононович І.Т., приватні підприємці Тертицький В.М., Косаревський А.І., аграрії Гладкий В.М., Золотарь В.М., Прянічніков О.М., Сєлінов В.Б., Балицький С.В., Попа Д.К. Кому, як не їм, було що сказати. Один за одним вони вітали всіх, хто має причетність до землі. Слова подяки лунали на адресу тих людей, які допомагають їм у нелегкій праці хлібороба. Оплесками зустрічали тих, хто від зорі і до зорі у полі — Іванова М., Світлика О., Вараксіна В., Коваленка О., Снігір О., Болсуна О., Шум П., Філобок Р., Юдіна А., Шипілова С., Шульгу В., Сурель П., Герасименка М., Ширшова О., Бас В., Дідича Б., Целиха В., Шульгу С., Ткачук А., Шульгу Г.

З нагоди професійного свята винуватці прийняли подяки та подарунки від своїх керівників. За стійкість та мужність, зразкове виконання службового обов’язку, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час виконання бойових завдань у зоні проведення АТО, були нагороджені медаллю «За оборону рідної держави» Бойчук М.І., Болсун О.І., Дойков М.В., Карцев М.В., Колчанов М.М., Мохур А.Ю., Устінов А.С., Целих В.С., Кононович І.С.

Веселили і бадьорили глядачів та винуватців свята вокальні жіночі колективи з Чорноземного, «Серпантин» – с.Шевченко, «Горьківчанка» — с. М.Горького. Вокальне тріо в складі Прийми Віктора, Васильченка Володимира, Воробйова Анатолія з с.Переможне зачарували і заворожили своїм виконанням пісень всіх глядачів. Пісенний подарунок отримала глядацька публіка від солістів: Гаврик Світлани, Шуть Ольги, Титаренко Ірини. Розсмішили до сліз життєвою сценкою «Агроном і тракторист» Ширшов Олександр і Шульга Артем. Не обійшлося і без цікавих конкурсів, в яких взяли участь справжній агроном Лявер Василь Миколайович та бухгалтер одного із фермерських господарств Опара Людмила Леонідівна. З нетерпінням глядачі чекали кожен виступ наших зірочок з показово-танцювального колективу «Сюрприз» під керівництвом талановитого керівника Букацелі Наталі Степанівни. На розгляд глядачів були представлені найкращі танці колективу.

Несподіванкою стало запрошення ведучими до святкового столу всіх присутніх в залі. Поки всі отримували задоволення від святкового дійства в глядацькій залі, у фойє БК спритні місцеві дівчата накрили столи. Скажу по секрету, на тому столі було все. Задоволені залишилися всі, від малого до великого. Горьківці і гості нашого свята щиро дякували всім організаторам такого вечора. Особливі слова подяк лунали і досі лунають на адресу тих, хто своєю благодійністю підтримав ідею проведення такого значущого для нашого села масового заходу. НЕХАЙ ЩЕДРОЮ БУДЕ ВАША НИВА!

Н.ШПАК


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.