31 октября 2016 Акимовка 119  0 

Якимівка святкова!


DSC_4697Суботній вечір для мешканців райцентру ознаменувався великою та цікавою концертно-розважальною програмою, присвяченою Дню звільнення Якимівки та району від нацистських загарбників під час війни 1941-1945 років.

Першим, хто вийшов на сцену, була мелітопольська молодіжна група «Місто М», яка виконала відомі українські та зарубіжні хіти.

Із теплими словами вітань до присутніх мешканців Якимівки та гостей селища звернувся мер райцентру Микола Захаров. Він же від імені народного депутата України Сергія Валентирова передав подарунковий сертифікат на отримання меблів для молодшої групи ДНЗ «Топольок». Приємний подарунок з рук мера отримала вихователь даної групи Ірина Костанян.

Після офіційної частини заходу відбувся виступ вокально-інструментального ансамблю «Melita Band» із сусіднього Мелітопольського району, який подарував якимівцям чудовий настрій, виконавши улюблені ретро-пісні.

***

Того ж  святкового для Якимівки дня у КСК «Скіф» відбулися показові виступи спортсменів секції вільної боротьби та вихованців спортивної федерації «Хортингу» Кирилівської селищної ради. На офіційному відкритті заходу усіх його учасників привітав очільник району Олександр Правосуд, а мер Якимівки М.Захаров вручив приємний подарунок Альоні Кургановій, яка посіла почесне ІІІ місце на Чемпіонаті України з боротьби серед кадетів, а також виконала норматив кандидата у майстри спорту.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.