7 октября 2016 Район 26  0 

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОШТИ


DSC_0519Щорічно 9 жовтня поштове співтовариство відзначає Всесвітній день пошти. У цей день вшановують усіх працівників поштових відділень. Напередодні свята наші журналісти завітали у почтове відділення села  Таврійське.

Завідуюча Ольга Леонідівна Шульц працює на пошті 2 роки. За її словами, раніше займала посаду головного бухгалтера, але на пошті їй подобається більше. Якби мала змогу повернути час назад, то прийшла б працювати на пошту набагато раніше.

Її помічниця листоноша Світлана Григорівна Телебей працює уже 10 років. Живуть дівчата дружно у своєму маленькому колективі. Вони видають людям пенсії або доставляють їх за місцем проживання, розносять листівки, приймають та відправляють грошові перекази, посилки, оформлюють передплату на газети і журнали, у тому числі і на «Слово трудівника», продають продукти та побутову хімію.

З нагоди міжнародного свята колектив редакції вітає усіх працівників «Укрпошти» із професійним святом і висловлює щиру подяку за нелегку, але дуже важливу для людей роботу. Бажаємо міцного здоров’я, родинного тепла, наснаги та успіхів у трудовій діяльності, нехай зігріває вас тепло людської подяки за добрі справи.

Ірина МАРЧЕНКО

фото із архіву «СТ»


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.