25 октября 2016 Район 67  0 

«СТОРІНКАМИ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ»


htmlimageУ цей складний для нашої молодої держави час гостро стоїть питання патріотичного виховання молодого покоління. У Радивонівській школі даній проблемі завжди приділяється особлива увага. Одним з прикладів цього став загальношкільний захід, присвячений 73-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у Другій світовій війні, Свято патріотичної пісні «Сторінками української незалежності». У заході, який організував 11 клас, їхній класний керівник вчитель історії Андрющенко А.В. і педагог-організатор Анненко О.Б., взяли участь усі учні школи.

Розпочався захід народною легендою про те, як Бог наділив дітей світу різними талантами, а дівчинка Україна отримала неоціненний дар — пісню, яка прославила наш народ і країну на весь світ. На святі прозвучали пісні часів козацтва, боротьби української повстанської армії за незалежність України, присвячені перемозі у Другій світовій війні, здобуттю незалежності 1991 року, тривожним та трагічним подіям сьогодення. Діти були вдягнені у костюми тієї епохи, пісню якої вони представляли.

У своїх виступах учні кожного класу емоційно виявляли найщиріші почуття любові до рідного краю, поваги до його славного історичного минулого. Розчулили присутніх слова пісні у виконанні 6 класу: «Ми ніколи не зречемося рідної мови, ми ніколи не зречемося рідної землі…». Слова фінальної пісні: «Разом і до кінця, до перемоги!», створили в залі атмосферу впевненості у тому, що наша держава подолає всі труднощі, усвідомлення того, що майбутнє залежить саме від молоді, від її патріотичних переконань і вчинків.

Свято патріотичної пісні у Радивонівці залишило у думках і свідомості всіх присутніх розуміння того, що патріотизм починається з кожного з нас, з переконання у тому, що навіть маленька справа для рідного краю дасть у майбутньому великі результати.

К.Тоцький,

класний керівник 8 класу

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.