18 октября | Район | 68 | 0

Радивонівка святкувала


DSC_4077У день визначних для нашої країни свят — Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України — у двох населених пунктах нашого району, Радивонівці та М.Горького, відбулися урочисті святкування Дня села.

Не дивлячись на холодну та вітряну погоду, 14 жовтня на ганку Радивонівського будинку культури зібралося чимало місцевих мешканців та гостей села, аби гідно відсвяткувати день створення їхнього рідного населеного пункту.

З вітальною промовою до місцевої громади звернулася сільський голова Наталя Паничева. Вона висловила щиру подяку усім радивонівцям за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку. Тим, хто розбудовує та прикрашає свої будинки, свої двори, вулиці, а в результаті — усе село.

Мирного неба та процвітання побажав радивонівцям голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, який запевнив присутніх сельчан, що він підписав розпорядження про виділення коштів на проведення капітального ремонту Ленінської школи, а наймолодшим мешканцям села очільник району передав солодощі.

Теплі, щирі вітання із святами від імені нардепа Сергія Валентирова передав його помічник Станіслав Фролов, який вручив сільському голові Н.Паничевій подарунковий сертифікат на придбання костюмів для місцевого будинку культури. Привітали винуватців свята також депутати: обласної ради Людмила Любім та районної ради Наталя Солодка-Могілевська.

Місцеві аматори сцени подарували присутнім свої творчі надбання, доробки, позитивні емоції та гарний настрій, а представники районної молодіжної організації для тамтешньої молоді підготували веселий пригодницький квест.

Руслан БАЧУРІН

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.