31 октября 2016 Район 62  0 

Новоданилівці відсвяткували День визволення свого села (фоторепортаж)


DSC_4301Все далі і все глибше у небуття відходять болючі спогади про страшну війну 40-х років минулого століття. Все менше стає свідків тих подій, але ратний подвиг наших земляків, проявлений у роки війни, продовжує жити у людській пам’яті.

Минулої суботи мешканці та гості Новоданилівки зібралися у місцевому будинку культури, аби гідно відсвяткувати чергову річницю визволення свого села від нацистських загарбників.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Олександр Правосуд привітав присутніх зі святом та повідомив, що розвиток Новоданилівської сільської ради — це нове вуличне освітлення в Таврії, нові енергозберігаючі вікна у медичних установах сіл Новоданилівка, Велика Тернівка, Ганнівка та у спортивній залі Великотернівської ЗОШ, а також нові комп’ютери для двох місцевих навчальних закладів. А ще — капітальний ремонт водогону та багато іншого. Його виступ глядачі сприйняли гучними оплесками.

Із теплими словами вітань до односельчан також звернувся сільський голова Роман Селищев. Він вручив приємні подарунки трьом мешканцям села Аліму Джабарову, Володимиру Гроссу та Євгену Скрябіну, які цьогоріч активно допомагали у гасінні пожеж, що виникали на території громади.

Також привітання новоданилівцям від імені районної ради передав керуючий справами райради Анатолій Пилипчук.

Яскраву і веселу концертну програму підготували місцеві аматори сцени та самодіяльні колективи.

Сьогодні, через багато років після визвольних боїв, серед безлічі справ вдячні нащадки минулих і прийдешніх поколінь пам’ятають про всіх тих, хто визволяв нашу землю, хто пройшов війну.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.