7 октября 2016 Район 47  0 

Із концертом до мирненців


IMG_07761 жовтня до Дня людей похилого віку у селі Мирне відбувся концерт, організований за сприяння депутата Якимівської районної ради Чкана Олександра Вікторовича. До мешканців села із музичним подарунком завітали учасники художньої самодіяльності Якимівського РБК: вокальний ансамбль народного творчого любительського об’єднання «Ветеран» (акомпаніатор Є.Кеменчеджи) та дитячий хореографічний колектив «Капітошки» (керівник А.Овечко). Сценарій концертної програми підготувала Р.Подзолкова.

У спортзалі ЗОШ, де відбувся концерт, зібралися не тільки люди старшого покоління, не залишилися байдужими до свята молодь і діти.

У виконанні солісток З.Мальчик, С.Гречихи, В.Нефедової та вокального колективу прозвучали українські, російські народні та авторські пісні, а хореографічний колектив подарував танець «Рушничок».

Учасниця колективу Т.Попович прочитала вірш «Мамина вишиванка». Тепло і сердечно глядачі зустрічали учасників колективів та нагороджували бурхливими оплесками. До вподоби прийшлися і твори у виконанні Є.Кеменчеджи.

Від цієї зустрічі отримали задоволення не тільки глядачі, але й учасники творчих колективів. Усі вдячні Чкану Олександру Вікторовичу за можливість творчого спілкування та отримані подарунки.

Завершився концерт виконанням улюбленої української народної пісні «Розпрягайте, хлопці, коней», яку заспівали всі учасники свята.

С.Трифонова, керівник любительського об’єднання «Ветеран»

 

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.