30 сентября 2016 Акимовка 238  0 

ВЧИТЕЛЬ — ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ПРОФЕСІЯ


DSC_0635Вчитель — непроста професія. Багато праці та терпіння треба вкласти, щоб із маленьких неслухняних бунтівників виросли досвідчені громадяни своєї країни, які б цілеспрямовано йшли до своєї мети.

Сьогодні мова піде про мого вчителя, який для мене є прикладом всього найкращого, що притаманне людині. Один з найкращих фахівців, вчитель англійської мови, мій класний керівник — Тетяна Петрівна Бондаренко.

Більшу частину свого життя Тетяна Петрівна присвятила Якимівській школі №2. Випустила у самостійне життя не одне покоління. Вона залишилась не тільки для мене, але і для всіх моїх однокласників найкращим другом, шкільною мамою, наставником по життю.

Коли ми вчилися у школі, було по-різному — і хороше, і погане. Завдяки Тетяні Петрівні наш клас був дружним та веселим. Ми стали один одному близькими та рідними людьми. Наша класна мама навчила нас багато чому, це стосується не тільки шкільної програми, але і будь-яких життєвих нюансів, допомагала у проблемах особистого характеру.

Тетяна Петрівна морально підтримувала нас у всіх починаннях, і навіть зараз, коли ми стали дорослими, розійшлися різними дорогами і в багатьох із нас є свої діти, вона і досі хвилюється за кожного із нас, за наше майбуття і навіть за долю наших дітей. Вона, як завжди, у будь-яку хвилину готова надати свою допомогу. І ми усі знаємо, що, забігши до неї на перерві, чи зустрівши випадково на вулиці, завжди отримаємо добру пораду.

Завдяки підтримці нашого наставника, багато хто із учнів уже добився успіху у житті. Дехто із учениць пішли її стопами і працюють вчителями англійської мови.

Можу із впевненістю сказати, що всі діти, котрі були під її опікою, згадують нашу багатодітну шкільну маму із теплом у серці. Тож до дня вчителя хочу привітати Тетяну Петрівну і усіх вчителів району із професійним святом, побажати нових завершень на педагогічних теренах і, звичайно, міцного здоров’я, а молодшому поколінню — побільше фахівців високого рівня. Від таких людей залежить наше майбутнє.

Ірина МАРЧЕНКО          


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.