13 сентября 2016 Район 64  0 

Шановні земляки!


ldfcOI5nxboНастала осінь, а разом із нею стартувала Всеукраїнська передплатна кампанія-2017! Віднині кожного дня ви маєте можливість оформити передплату на будь-які вподобані вами газети чи журнали республіканського, обласного чи регіонального розповсюдження. Зробити це можна у всіх поштових відділеннях району до 5, 15 і 25 грудня відповідно. Заплануйте похід на пошту або зустріч із листоношею на найближчий час і оформіть передплату. Не відкладайте у довгий ящик, особливо на грудень, коли почнете відкладати кошти на подарунки під ялинку.

Редакційний колектив «Слова трудівника» пропонує всім нашим постійним передплатникам, читачам нашої газети і просто всім-всім мешканцям Якимівщини два варіанти закріплення нашої 86-річної дружби. Оформити передплату на «СТ» на 2017 рік можна, як завжди, на будь-який термін помісячно (передплатний індекс 61503). Загальна вартість такої передплати складатиме 126 гривень плюс поштовий збір за оформлення. Пільгова передплата — річна (індекс 89216) — коштуватиме усім бажаючим 100 гривень плюс поштовий збір.

Акцентуємо увагу на наступному: за передплату районної газети «Слово трудівника» у будь-якому поштовому відділенні по селах або у листонош на своїх вулицях обов’язково стягується поштовий збір; без поштового збору оформлюється тільки пільгова річна передплата, зроблена у редакції, у банківських установах і навіть колективно на робочому місці, якщо Ви зателефонуєте за редакційним номером 098 925 22 89 і призначите дату зустрічі.

Для ділових людей і тих, у кого завжди мало часу, пропонуємо експрес-передплату у банківських установах. Доки касир буде оформляти вам банківську послугу, у заповнений передплатний бланк впишіть свої точну адресу, прізвище із ініціалами та, за бажанням, контактний телефон. Умови оформлення і адреси банків-партнерів читайте у наступному номері.

Щоб не розривалися родинні стосунки і не припинялася дружба із «Словом», не забудьте оформити передплату на районку!

Уточнюйте за телефонами: 9-18-32 або 098 925 22 89. Заходьте на вул.Молодих Патріотів, 9, другий поверх, двері ліворуч в кінці коридору. Будемо раді зустрічі!

З повагою, редакційний колектив «Слова трудівника»

подписка 2017


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.