9 сентября 2016 Район 44  0 

Газовики відзначають професійне свято


DSC_0152День працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості з року в рік у нашій державі прийнято святкувати восени, у другу неділю вересня.

За вже сформованими традиціями, українські нафтовики і газовики завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй праці. Відзначимо, що вже у 1945 році, вперше в історії світової газової промисловості, саме з території України стали здійснюватися прямі експортні поставки природного газу в Європу, зокрема у післявоєнну Польщу. На даний момент Україна має одну з найскладніших і найефективніших газотранспортних трубопровідних внутрішньодержавних систем протяжністю близько 37 тисяч кілометрів, забезпечуючи надійну доставку природного газу у міста і найвіддаленіші райони.

Наш район обслуговують працівники Якимівського підрозділу ПАТ «Запоріжгаз». На знімку ви бачите, як слюсар ВБГО Олександр Шпиганович та газозварник Мухаммад Елісов проводять підключення до газового опалення квартири мешканки райцентру. І сьогодні, у їхнє професійне свято, ми адресуємо теплі слова вітань усім, хто пов’язав свою трудову діяльність із цим нелегким трудом. Бажаємо їм міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії!

За інформацією Якимівського підрозділу ПАТ «Запоріжгаз», цього року після зняття заборони на переведення квартир на індивідуальне опалення, у райцентрі газовики вже підключили 45 приватних квартир і, за планами, до початку опалювального сезону ще будуть підключені близько 50 квартир тих якимівців, які розірвали договори із ТОВ «Акімжилсервіс» та виконали усі необхідні техумови.

підготував Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.