13 сентября 2016 Район 53  0 

Гарний настрій — запорука довгого життя!


Безимени-1Саме під таким гаслом відбулись урочисті заходи, присвячені відзначенню Дня фізкультури і спорту у Чорноземненській ЗОШ.

Кожного року День здоров’я у нашій школі проходить дуже цікаво та змістовно. Цього року нас порадували виїзним святкуванням на Алтагирському лимані (с.Богатир). Тепла водичка, ігри та конкурси, спартакіада та смачнючий плов — це ще не повний перелік тих вражень, які надовго закарбувалися у нашій пам’яті.

Організатори святкування намагались винайти новий формат проведення заходу, щоб залишити  надовго згадку про цей день.

Продовжуючи традиції спортивного виховання, вчитель фізкультури Куркурін С.К. провів спорт-шоу  «День здоров’я». Команди учнів змагалися у силі, спритності, витривалості та міцності.

Присутня на святі мама учнів Перепелка М.М. так висловилась про дійство: «Із великим задоволенням ми взяли участь у проведеному заході. Це  справжнє свято для душі і тіла,  у всіх був піднесений настрій; лунав веселий сміх дітей, батьків і вчителів. Це свято зайвий раз показало, що потрібно вести ЗСЖ, не сидіти на місці, радіти кожній хвилині життя.  Хочеться, щоб такі дійства відбувалися частіше».

День був насичений, цікавий та змістовний, ми із гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому. Так ми святкували традиційний День здоров’я, свято того, що є найціннішим для кожної людини.

Вітаємо зі святом всіх! Бажаємо гарного настрою, тому що гарний настрій — це 90 відсотків здоров’я!

Перепелка Дарина, Пироженко Тетяна, учні Чорноземненської ЗОШ


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.