31 августа 2016 Район 183  0 

Святкові заходи до Дня Незалежності в Охрімівці


htmlimageДоброю традицією у день Прапора стало проведення дитячого свята. В цьому році воно зібрало ще більше дітей та їхніх батьків. Зранку на площі села діти різного віку кольоровою крейдою малювали на тему «Україна очима дітей». Потім ми запросили їх до будинку культури на дитячий концерт і перегляд мультфільмів на великому екрані. А ще дітей чекали солодощі завдяки благодійності наших підприємців: Брухтія В.П., Станового С.О., Уманського В.Б., Шостак В.В. та сільської ради.

На честь 25-ої річниці Незалежності вперше ми організували автопробіг. Відгукнулися молоді депутати місцевої ради: Кіосєв В., Петрик М. та небайдужі люди — Діденко А., Крюков Р., сім’я Чижиковських, Пєтухов С. Зранку 24 серпня красивою автоколоною із прапорами і музикою вони проїхали вулицями села і трохи по трасі за селом.

А ввечері цього дня біля будинку культури, прикрашеного національним орнаментом і прапорами, відбувся святковий концерт «Україна моя! Хай щаслива і вільна буде доля твоя!», де місцеві аматори співали патріотичних та ліричних українських пісень, декламували та інсценували сторінки історії України.

Майже до півночі лунала музика на святковій дискотеці у центрі Охрімівки.

Л.Віхляєва


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.