4 июля 2016 Акимовка 24  0 

Зустріч із горьківцями — «соціальний автобус» для району


DSC_0290У перший робочий день поточного тижня голова райдержадміністрації Олександр Правосуд здійснив робочий візит до Горьківської сільської ради, де зустрівся із активом та мешканцями території.

Після того як він розповів громаді про поточні справи району, присутні приступили до обговорення нагальних питань. Зокрема розглядалися питання закупівлі молока, оренди землі тощо. Після підбиття підсумків зустрічі було заплановано вже до кінця літа зробити освітлення центральних вулиць населених пунктів даної сільради та придбати для місцевої школи новий комп’ютерний клас!

Вже повернувшись до Якимівки, очільник району на своїй інтернет-сторінці у соціальній мережі звернувся до громадськості із наступною пропозицією: «Від місцевого мешканця пролунала досить цікава ідея щодо безкоштовного підвозу незахищених верств населення до районного центру. Чоловік скаржиться, що інколи виникає потреба завітати до соціальних служб, ЦНАПу, податкової, адміністрації та інших органів. Хочеться і продуктів накупити — буває таке, що в райцентрі трохи дешевше.

Пропоную до обговорення ідею створення проекту «Соціальний автобус». Суть полягає в наступному. Домовляємося із перевізниками та розробляємо маршрути для підвозу мешканців району до Якимівки один раз на квартал. Автобус йтиме від крайньої точки, збираючи бажаючих по маршруту, доставлятиме усіх до райцентру і через декілька годин прямуватиме у зворотному напрямку. Таким чином, розробивши логістичну мережу, матимемо 5-8 маршрутів. Кожен бажаючий мешканець села матиме змогу чотири рази на рік відвідати райцентр безкоштовно. Кошти виділимо з місцевого бюджету. Сума фінансування проекту, вважаю, буде незначною.

Запрошую до обговорення та голосування», — закликав мешканців району на своїй сторінці голова райдержадміністрації.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.