8 июля 2016 Район 78  0 

Переможненські школярі більше не будуть голодні


DSC_0412Вже далеко не перший рік гостро стояло питання відсутності шкільної їдальні у Переможному. Скільки кабінетів можновладців довелося обійти директору навчального закладу З.Селівановій, до кого тільки вона не зверталася, але зрушити проблему, як кажуть, з мертвої точки було досить складно.

Наприкінці минулого року, коли у місцевій школі було урочисто презентовані новенькі енергозберігаючі вікна, які були встановлені завдяки реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»-ІІІ», Зінаїда Іванівна, користуючись нагодою, у присутності керівників району в черговий раз нагадала про відсутність шкільної їдальні. Тоді голова райдержадміністрації О.Правосуд пообіцявсвою всіляку допомогу у розгляді даного питання аби врешті-решт поставити у цьому крапку,щоб на одну проблему у Переможному стало менше.

З тих пір минуло півроку, а ремонтна бригада із Запоріжжя вже веде активні роботи по ремонту їдальні у приміщенні школи. Перебуваючи нещодавно у згаданому селі, ми просто не змогли оминути школу та не оглянути хід ремонту. Зокрема вже демонтовані декілька простінків та з’являються перегородки для нових відсіків дальні, підводиться водо- та електропостачання у необхідні для цього місця. Словом, за запевнянням будівельників, все йде за графіком та із дотриманням проектної документації. Нас запевнили, що дані роботи будуть завершені вже у серпні місяці, тож у новому навчальному році учні Переможненської школи зможуть повноцінно харчуватися у новенькій їдальні.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.