4 июля 2016 Акимовка 43  0 

Наші «ветеранки» у нових вишиванках


DSC_1485Минулої пятниці відбулася тепла дружня зустріч голови райдержадміністрації О.Правосуда, його першого заступника В.Горбаня і начальника відділу культури та туризму Т.Нічебай із представниками та керівництвом любительського вокального об’єднання, хору «Ветеран». Привід був досить суттєвий, очільник району презентував культурникам новий комплект костюмів, аби колектив ще не раз радував глядачів своїми чудовими композиціями на різноманітних концертах та конкурсах-фестивалях різного рівня.

До речі, буквально нещодавно наш «Ветеран» повернувся із дипломом та сертифікатом після успішного виступу на ІІІ Всеукраїнському конкурсі «Грай музико!», з чим керівництво району і привітало членів співочого колективу.

Після офіційної частини зустрічі на знак подяки за увагу та небайдужість до їхньої творчості колектив виконав дві відомі українські пісні. А потім відбулося чаювання із солодощами та добра бесіда представників влади із учасниками ансамблю, в ході якої була намічена вже наступна допомога з боку райдержадміністрації для колективу — оновлення музичного інструменту (акордеона) для акомпаніатора хору «Ветеран».

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.