30 июня 2016 Акимовка 85  0 

Коли служба до душі, і досягнення високі


DSC_001323 червня своє професійне свято відзначають державні службовці. Користуючись нагодою, наші журналісти вирішили познайомитися та привітати чарівну, відповідальну та компетентну представницю державної служби нашого району, яка цього року посіла друге призове місце у професійному обласному конкурсі.

Юлія Володимирівна Волова народилася у 1991 році у смт Якимівка. Закінчила місцеву гімназію та отримала золоту медаль. Після школи навчалася у Таврійському державному агротехнологічному університеті м.Мелітополь за спеціальністю «Облік і аудит». Наша героїня отримала ступінь магістра та червоний диплом. Після закінчення інституту вона працювала більше двох років в управлінні агропромислового розвитку Якимівської РДА, а з 29 квітня поточного року обіймає посаду головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Юлія Володимирівна — єдина донька у своїх батьків, Володимира Валерійовича та Олени Олександрівни. Вони вклали усю любов, ніжність та тепло у свою доню. Для нашої героїні дуже важливе напутнє слово батька, і вона завжди прислухається до нього. Ця мила дівчина нам повідомила, що її батьки найкращі у світі. У березні цього року наша героїня вийшла заміж. Ії коханий чоловік Олександр Вікторович працює старшим секретарем у Якимівському районному суді. Вони були знайомі ще з дитинства, як розповіла нашим журналістам ця мила дівчина. Також вона повідомила, що її чоловік завжди її розуміє, підтримує, і вони разом вирішують будь-які питання заради однієї спільної мети. Наша героїня розповіла, що саме її родина — взірець добрих взаємовідносин, піклування та підтримки, і вона також хоче збудувати свою міцну та дружну родину. Для неї важливо радувати своїх батьків, чоловіка та близьких людей.

Корректність, комунікабельність, об’єктивність, толерантність, відданість справі характеризують нашу героїню. Підтвердженням цього можна вважати і те, що Ю.В.Волова зайняла друге місце у обласному етапі конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий спеціаліст». У вільний від роботи час наша героїня любить читати класичну літературу та малювати.

Юлія Володимирівна на сторінках нашої газети висловлює подяку керівництву за підтримку та настанови. Вона наголосила, що їй дуже подобається бути державним службовцем і вона радіє з приводу того, що працює саме у цьому чудовому колективі. Ще раз вітаємо Юлію Володимирівну Волову зі святом та бажаємо здоров’я, щастя та нових досягнень!

Олена ПОЛТОРАЧЕНКО

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.