20 мая 2016 Акимовка 66  0 

РОЗШИРЕНА АПАРАТНА НАРАДА


DSC_0472

На травневій розширеній нараді райдержадміністрації було розглянуто три питання сьогодення. Провів нараду голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд. У роботі засідання взяли участь голова районної ради Ю.В.Шило, сільські, селищні голови, керівники установ, організацій та підприємств району. Начальник фінуправління О.І.Драчук ознайомив присутніх із відсотковим співвідношенням податкових надходжень до місцевих бюджетів району. На даний час попереду Кирилівська селищна рада. Вона вже на 45% від встановленого річного плану поповнила свій бюджет. Голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд закликав селищних голів проаналізувати виконання місцевих бюджетів і повідомив про створення робочої групи з питань раціонального використання земель державної і комунальної власності.

Окремо О.Є.Правосуд наголосив, що у поточному році слід не допустити існування стихійних ринків на узбіччях автодоріг району і закликав керівників органів місцевого самоврядування здійснювати контроль цього питання. На нараді було також обговорене доцільне використання земель пасовищ та сінокосів району. З інформацією про завершення сівби ярих культур та підготовку до збирання ранніх зернових та зернобобових культур присутніх ознайомила начальник управління агропромислового розвитку Т.М.Бірюкова. Вона повідомила, що цьогорічний збір врожаю може розпочатися вже найближчим часом, приблизно у 20-х числах червня. І.М.Бохон, керівник міжрайонного управління водного господарства, повідомив, що протягом останніх років у нашому районі збільшується кількість зрошуваних площ і що їхня організація здійснює ремонт та модернізацію обладнання насосних станцій, які забезпечені сучасним ультразвуковим обладнанням водообліку, за допомогою чого здійснюється диспетчерський модемний  зв’язок та контроль роботи обладнання у реальному часі. МУВГ проводить ремонт і заміну старих металевих  водогонів на сучасні металопластикові аналоги.

Начальник Якимівського сектору ДСНС М.С.Погорєлий констатував минулорічну статистику адміністративних правопорушень за спалювання стерні та пожнивних залишків. Особливу увагу присутніх він звернув на проведення інструктажів та дотримання вимог протипожежної безпеки. Голова районної організації сільськогосподарських товаровиробників В.Я.Ганов повідомив, що його дуже турбує цьогорічна ціна на зернові культури, та звернувся до голови райдержадміністрації з проханням про сприяння вирішення питання ямкового ремонту доріг. З інформацією щодо стану надання адміністративних послуг та державної допомоги мешканцям району виступили начальник з питань державної реєстрації Д.Г.Колесников та начальник управління соціального захисту В.В.Лукашин.

Голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд наголосив, що завжди готовий до діалогу, закликав присутніх до співпраці у вирішенні будь-яких питань, адже стабільність — залог майбутнього нашого району.

О.ПОЛТОРАЧЕНКО

фото Т.Белименко


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.