26 апреля 2016 Акимовка 61  0 

Ювілейний концерт у колі друзів


DSC_7680

Тридцять вісім років тому на якимівському музичному небосхилі засяяла ще одна зірка, ім’я якої — Сергій Младьонов. Його перший виступ відбувся на підмостках сцени райцентрівського будинку культури, саме там минулої суботи він дав великий ювілейний концерт з нагоди свого 55-річчя.

Того дня атмосфера у культурному закладі панувала добра, тепла, дружня, майже родинна. Адже зібралися у залі найрідніші, близькі друзі, колеги та просто прихильники творчості місцевого співака. Перші композиції далися ювіляру непросто – було помітне хвилювання, але згодом він опанував себе, став шуткувати, спілкуватися із глядачами, розповідаючи їм історії зі свого життя-буття.

Протягом вечора лунали як усім добре відомі пісні, так і зовсім нові композиції, авторами яких, серед інших, є і наші місцеві музиканти. На сцену для привітання Сергія Костянтиновича піднімалося багато людей — представники влади, підприємництва, депутатського корпусу, рідні, друзі та колеги. Але найголовніший подарунок ювіляр отримав від свого глядача – сяючі очі, щирі посмішки, квіти, пам’ятні сувеніри та неймовірний шквал овацій. Людська вдячність та визнання — ось, що є найбільшою винагородою для творчої людини…

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.