18 апреля 2016 Акимовка 93  0 

«ЯКИМІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» — ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ


В газету5 квітня 2016 року у Міністерстві освіти і науки України відбулося нагородження переможців VI Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу.

Конкурс проводився Інтернет Асоціацією України вже вшосте, і організатори отримали 1842 заявки від навчальних закладів, що утричі більше, ніж минулого року. У номінації « Сільські школи та школи селищ міського типу» брали участь 616 навчальних закладів. Журі конкурсу визначило кращі веб-сайти навчальних закладів, враховуючи їх змістовне наповнення, зручність використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладу; динаміку користування веб-ресурсом, а також дизайн та технічні можливості.

І серед найкращих обрано сайт нашого навчального закладу – III  місце. Це єдиний заклад із Запорізької області.

Безумовно, сайт — це відображення насиченого і цікавого життя навчального закладу, результати плідної творчої праці нашого педагогічного колективу. Хочеться подякувати за дизайн та технічні показники адміністратору нашого сайту – вчителю математики та інформатики Слонєвській Діані Костянтинівні, яка доклала багато зусиль, щоб зробити сайт яскравим та оригінальним.

На церемонії нагородження директор навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Вагеник Н.А. отримала грамоту, сертифікат на надання послуг ТОВ «Адамант-Телеком»: хостинг 5 ГБ та домен *inet.ua, медіа центр, комплект електронних підручників та декілька сучасних збірників для перевірки предметних компетентностей. Але найголовнішим було визнання високих показників нашої праці на загальнодержавному рівні. Отже, ми дійсно можемо пишатися: ми — серед найкращих.

Це надихає на нові досягнення і дає можливість йти уперед, навіть коли на твоєму шляху існує багато перешкод: недостатня матеріально-технічна база, відсутність фінансування участі у різноманітних змаганнях і конкурсах та інше. Але наші педагоги наполегливо будуть засвоювати і впроваджувати нові технології навчання, а розповідати про це вони будуть на сайті. А отже, чекаємо вас, наших шановних батьків, батьків наших майбутніх учнів та всю громаду Якимівського району на сторінках нашого цікавого пізнавального веб-сайту.

http://yakimgimnazia.at.ua/

О.ТИМКІВ


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.