30 марта 2016 Акимовка 56  0 

Районний фестиваль дружин юних пожежних


DSC_6476

У Якимівському районі проведення районного фестивалю дружин юних пожежних вже стало гарною доброю традицією. 25 березня 2016 року у Якимівській загальноосвітній школі №2 відділом освіти, молоді та спорту Якимівської районної державної адміністрації спільно із Якимівським сектором державної служби з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області проведено районний фестиваль дружин юних пожежних з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, формування у дітей поваги до професії пожежника, залучення молоді до вивчення історії пожежно-рятувальної служби, профілактичної роботи з попередження виникнення надзвичайних ситуацій та подій серед широких верств населення, формування навичок, вмінь діяти індивідуально та колективно у різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, поширення руху юних пожежних та популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.

Участь у фестивалі взяли команди 7 загальноосвітніх навчальних закладів Якимівського району: НВК «Якимівська гімназія», Якимівської ЗОШ №2, Вовчанської ЗОШ, Володимирівської ЗОШ, Давидівської ЗОШ, Переможненської ЗОШ, Радивонівської ЗОШ та Шелюгівської ЗОШ.

Учасників привітали почесні гості: начальник Якимівського районного сектору державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні Терніков В.О. та в.о начальника відділу освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації Панфьорова Т.М. Змагалися юнаки і дівчата у трьох конкурсах: «Домашнє завдання», «Найкращий знавець пожежної справи», «Плакат соціальної реклами». Компетентним журі Фестивалю було відзначено належний рівень театральної майстерності юних рятувальників, яскравість образів, хореографічну майстерність, музичні здібності дітей, їх кмітливість та винахідливість.

За загальною сумою балів І місце виборола команда Преможненської загальноосвітньої школи «Полум’я», ІІ місце — команда навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» «Рятівник», ІІІ місце — команда Якимівської загальноосвітньої школи №2 «Горячие сердца», які отримали грамоти та солодкі подарунки, а команда переможців повезла до рідної школи новенький вогнегасник.

Хороший настрій учасникам та гостям фестивалю подарували танцювальний колектив Якимівської загальноосвітньої школи №2 «Акварель», керівник Бондар О.М. та учениця 8 класу Захарян Діана, яка виконала пісню «Мій рідний край». Висловлюємо подяку усім учасникам фестивалю, вітаємо переможців та наступного року очікуємо ще більше команд.

О.ГІБЛ

методист РМЦ

фото Р. Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.