30 марта 2016 Акимовка 83  0 

20 років на сторожі державної скарбниці


DSC_0216

Напередодні професійного свята та з нагоди 20-річчя із дня утворення управління Держаної казначейської служби України у Якимівському районі у приміщенні цієї організації відбулися урочистості. Привітати трудовий колектив казначеїв прибув голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, який зазначив, що саме від їхньої плідної, грамотної та професійної роботи залежить ефективна реалізація фінансової політики, зміцнення бюджетної дисципліни та законності у сфері використання державних коштів.

Також очільник району відзначив, що своєчасна виплата заробітної плати та пенсій, допоміг по безробіттю, сім’ям із дітьми, інвалідам, ветеранам війни, ефективне фінансування закладів освіти та охорони здоров’я, діяльності органів державної та місцевої влади, будівництва та ремонту житла, доріг, пам’ятників — це далеко не повний перелік щоденних справ і турбот якимівських скарбників.

За високий професіоналізм, багаторічну плідну працю та з нагоди професійного свята спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради відзначені працівники районної казначейської служби: Інна Анатоліївна Некрилова, Людмила Володимирівна Зануда та Олена Павлівна Полуянова.

Руслан БАЧУРІН

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.