10 февраля 2016 Район 39  0 

ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ ІЗ ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ


DSC_46103

На початку місяця управлінням агропромислового розвитку РДА було організовано навчання керівників і посадових осіб підприємств, установ району з питань охорони праці. Протягом трьох днів цей захід відвідало більше сотні осіб. Серед слухачів навчального курсу були сільські і селищні голови, працівники апаратів рад, чимало працівників районного комунгоспу, підприємців райцентру, а найбільшу частину слухачів склали сільгосптоваровиробники району. Згідно діючого законодавства, керівники і фахівці мають проходити навчання і перевірку знань з питань охорони праці під час прийняття на роботу і періодично один раз на три роки. Також саме на керівників покладена відповідальність, і кримінальна у тому числі, за організацію системи заходів з питань охорони праці і безпечних умов роботи на виробництві.

Представники головного галузевого науково-навчального центру з питань охорони праці Таврійського державного агротехнічного університету на чолі із його керівником В.В.Петровим ретельно підготувалися до практичних занять. Доповідачі у своїх виступах використовували не лише наглядні матеріали, у тому числі медіа-проектор і слайд-шоу, а й роздатковий матеріал, який обов’язково стане у нагоді відповідальним за охорону праці під час проведення інструктажів на підпорядкованих підприємствах.

Окремою характерною рисою навчання, за висловом В.В.Петрова, стала представницька кількість слухачів, чим не завжди можуть похвалитися сусідні райони. Віктор Володимирович подякував усім присутнім: «Все присутствующие и ваши руководители есть самые ответственные и сознательные, которые сами обучились, чтобы научить и подчиненных правилам безопасной работы. Спасибо вам за это!»

Тетяна БЕЛИМЕНКО Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.