10 февраля | Акимовка | 36 | 0

Пернаті мешканці регіону у картинній галереї


DSC_0108

Вчора у так званій «золотій залі» Якимівської картинної галереї відбулося урочисте відкриття виставки із авторськими фотографіями птахів нашого регіону, зробленими начальником наукового відділу, старшим науковим співробітником національного природного парку «Великий Луг» Віктором Буселом.

Численні глядачі, серед яких були учні місцевих шкіл, затамувавши подих, уважно слухали автора робіт та роздивлялися кожну виставлену фотографію. Присутні отримали можливість побачити творчий підхід наукового працівника до популяризації біологічних знань, привернення уваги до питання охорони довкілля, збереження природи та навколишнього середовища, виховання любові до рідного краю.

Як автора виставки, так і гостей Якимівки, які завітали до галереї (викладачі МДПУ), щиро вітали заступник голови РДА Інна Водоп’янова, керуючий справами райради Анатолій Пилипчук та директор районного історико-краєзнавчого музею Віктор Гнєдашев, які побажали фотохудожнику натхнення та нових експозиційних робіт. Від імені райдержадміністрації В.Бусел отримав Подяку за організацію виставки, інноваційний підхід та співпрацю у справах охорони довкілля та популяризації біологічних знань.

Ласкаво просимо відвідати фотовиставку та ознайомитися із пернатими представниками нашого регіону.

Руслан БАЧУРІН
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.